Revista resum de l'obra de govern de la legislatura 2019-2023.

En la línia de foment de les accions de transparència l’ajuntament de Fonollosa ha publicat i repartit per a totes les llars dels quatre pobles una revista amb un resum de l’acció de Govern duta a terme la present legislatura 2019-2023, que finalitza al proper mes de maig. En aquest dossier s’expliquen els principals projectes que s’han dut a terme aquests 4 anys, així com també hi ha un apartat de retiment de comptes, on s’informa públicament de si els propòsits inicials s’han complert o no, i en quin percentatge.

L’edició també inclou un breu resum de la passada legislatura (2015-19), que en el seu moment no es va poder publicar a causa de l’avançament d’unes eleccions estatals (malgrat que la revista estava pràcticament enllestida).

Amb aquesta publicació es dona compliment a un dels objectius de transparència i retiment de comptes per què tota la ciutadania tingui una informació directe i fàcil d’entendre, i es pugui realitzar una valoració de la tasca duta a terme al capdavant de l’ajuntament els darrers 8 anys. Per trobar un antecedent com aquest a l’ajuntament de Fonollosa, cal remuntar als primers governs democràtics, que van fer una publicació on es resumia tota la gestió municipal de l’any 1979 al 1987.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 16:12