TRANQUILA. Celeste Canta Chavela

Divendres, 17 de juny de 2022 de 20.30 h a 21.30 h

Tranquila és un cant de llibertat, d’amor i de vida, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort, d’una figura cabdal dins del món de la música popular, la cèlebre cantant mexicana Chavela Vargas de la qual aquest 2022 se'n celebra el 10è aniversàri de la seva mort.

 

Organitza: Ajuntament de Fonollosa en col·laboració amb l'ACR de Fonollosa

Celeste Alías hi posa la cara, la veu i el nom en aquesta celebració, explorant noves sonoritats acompanyada de dos talentosos músics: el guitarrista Santi Careta i el bateria Oriol Roca. Els tres s’han tornat a reunir després d’aquell exitós espectacle que ja ens va seduïr fa temps, Celeste canta Machín.

Celeste canta Chavela afegeix teatralitat a aquella proposta. Chavela era un gran personatge, autèntica pionera de l’univers LGTBI, i viatjarem per la seva vida a través d’alguns passatges biogràfics, reflexions i confessions i desvetllant el significat d’algunes de les seves cançons, com la conegudíssima cançó Macorina que va ser una clara reivindicació de l’època.

Sonaran també d’altres èxits com Paloma negra, El último trago, Llorona, Se me olvidó otra vez, Volver, Tu me acostrumbraste o Juan charrasqueado, re-interpretats per a l’ocasió, per aquests tres grans artistes que aporten una nova mirada musical al llegat d’aquesta gran dama irrepetible.

 

Reserva d’entrades a la web fonollosaturisme.cat (part inferior de la pàgina) o al telèfon 93 836 60 05 (matins)

SERVEI DE BAR I ENTREPANS a càrrec de l'ACR de Fonollosa.

 

 

#juntsmillorem #fonollosacontralaviolènciadegènere 

Quin cost té:

3€

Adreça:

Centre Cultural de Fonollosa

Darrera actualització: 08.06.2022 | 15:18