REIS D'ORIENT FONOLLOSA I CAMPS

Dimarts, 5 de gener de 2021 de 18.00 h a 21.30 h

La comissió de Nadal de Fonollosa i Camps l'han muntada grossa tot i les restriccions actuals, (tenim unes entitats culturals amb molts recursos en aquest municipi), i a part de la gresca, també tenen contacte amb Ses Majestats els Reis d'Orient, pel que teniu la possibilitat de rebre'ls de visita a casa vostra abans del repartiment de presents oficial.

D'es d'avui i fins el 3 de gener, podeu dipositar les vostres cartes a la bústia reial ubicada al Casal de Camps.

El dia 5 de gener a les 18:00h:

  • Repic de campanes a les esglésies de Camps i Fonollosa
  • Tirada de coets des de Camps i Fonollosa

I tot seguit, després que l'alcalde rebi Ses Majestats oficialment a la sala de plens de l'Ajuntament per fer-li entrega de la clau que obre totes les portes, els reis passaran per les cases dels infants de Camps i Fonollosa.

Vols que passin per casa teva? És molt fàcil! Inscriu-te abans del 29 de desembre trucant al telèfon 619507190 (Vanesa) - Poden sol·licitar-ho tots els infants de 0 a 12 anys aproximadament.

 

IMPORTANT: Per motius logístics de rutes, a aquest telèfon només poden apuntar-se les veïnes i veïns de Camps i Fonollosa.

Activitat respectuosa amb totes les mesures COVID-19 actuals i subjecte a ser modificada o anul·lada seguint indicacions de PROCICAT.

Quin cost té:

De franc.

Adreça:

Fonollosa i Camps

Darrera actualització: 22.12.2020 | 21:55