PRESENTACIÓ DEL LLIBRE LA REVOLTA DEL POBLE

Dissabte, 26 de setembre de 2020 de 18.00 h a 19.30 h

«La revolta del poble. L’1 d’octubre al cor de Catalunya» relata com es va viure l'1-O des de la trinxera dels col·legis electorals del Bages, una de les comarques més castigades per la violència de la Guàrdia Civil.

El llibre utilitza la força de la paraula i de les imatges per copsar les emocions i les històries de la gent del carrer que van omplir d’il·lusió les escoles, i que van resistir pacíficament per defensar unes llibertats violades i un somni que volien enterrar.
El llibre vol servir per preservar la memòria i donar a conèixer els fets que es van dur a terme a la nostra comarca en uns dels dies més importants que ha viscut aquest país en la seva història més recent.

 

Mesures especials COVID-19

  • Per assistir a l'acte és obligatori reservar la localitat trucant a les oficines municipals (telf. 93 836 60 05) o per correu electrònic (fonollosa@fonollosa.cat) fins el dimecres dia 23 de setembre.
  • Serà obligatori l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.
  • Hi hauran  cadires pre-assignades.
  • Es permetrà seure en grups de màxims 10 persones sempre que hagin fet la reserva de manera conjunta.
  • Hi haurà registre d'entrada.

*L'Ajuntament es reserva el dret d'alterar la programació o adaptar-la a les limitacions que estableix la normativa en cada moment.

Quin cost té:

De franc.

Adreça:

Plaça 1 d'octubre - Fonollosa

Darrera actualització: 17.09.2020 | 15:19