Festa Major de Fonollosa

Del 10 a les 00.00 h al 19 d'agost de 2019 a les 23.00 h

Ja s'han iniciat els actes de la Festa Major de Fonollosa, amb el tradicional torneig de futbol sala. El proper dijous 15 es donarà el tret de sortida més oficial, amb el pregó de Festa Major que enguany anirà a càrrec de l'Agustí Lleyda, mestre de l'Escola de Fonollosa durant 39 anys, que aquest curs s'ha jubilat. El mateix 15 al matí es celebrarà la caminada i cursa popular, i al vespre, després del pregó, havaneres i sardinada amb el grup L'Espingarí.

 

Altres dels plats forts són la Nit Jove del divendres 16, que comptarà amb els concerts gratuïts de l'Orquestra Tropical i el DJ Pich. El dissabte es celebra la Festa dels 80', que inclou el sopar de festa major (acompanyat del saxofonista Pep Poblet) i ball amb Boite Lenon. El diumenge, dia principal de la festa, cercavila, ofici solemne amb acompanyament de l'Orquestra de l'Escola de Fonollosa, la 6a mostra de balls de gegants i bastoners amb la colla de Rajadell, sardanes i vermut. A la tarda, concert de Festa major i ball de vetlla amb el grup Millenium.

El dilluns 19 serà el darrer dia, amb la matinal infantil i xocolatada, i un sopar popular al vespre.

 

Aquest any, també, s'organitza una exposició de Vestits de núvia del 1927 al 1967.

 

Tots els actes són gratuïts (excepte el sopar de Festa Major i la botifarrada de la Nit Jove), i estan organitzats per l'Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa.

 

Podeu veure el programa d'actes a l'enllaç de la dreta.

Darrera actualització: 13.08.2019 | 17:43