FESTA MAJOR CANET DE FALS 2020

Del 24 al 26 de juliol de 2020 a les 00.00 h

Arriba al municipi la Festa Major del nucli de Canet de Fals.

Un recull d'activitats programades entre els dies 24, 25 i 26 de juliol a on, aquest any, la diversió i la prudència han d'anar lligades de la mà.

Per això us compartim a continuació tot el seguit de mesures de seguretat que seran d'obligat compliment per a tothom que hi vulgui participar i que ens ajudaran a gaudir amb seguretat tots els actes programats.

  1. Les entrades i sortides seran totes pel mateix cantó.
  2. Tancarem les escales que baixen de la plaça de la Vila, per tant l’entrada serà per la rampa que hi ha al costat del mòdul. Allà trobareu una taula amb gel hidroalcohòlic. Caldrà que una persona de cada grup passi per la taula que hi haurà al bar per donar el seu telèfon. D’aquesta manera, si passa alguna cosa, podrem trucar-vos i vosaltres avisar a la resta del grup.
  3. L’entrada al recinte s’ha de fer amb mascareta i s’ha de dur mentre us mogueu per ell.
  4. Al lavabo només es podrà entrar de forma individual i trobareu sabó, gel hidroalcohòlic i paper eixugamans. Us demanem que el mantingueu el màxim net possible doncs serem els membres de la comissió de festa els que després l’haurem de netejar.
  5. Controleu l’entrada dels vostres fills/es i consciencieu-los de que facin un bon ús de l’espai.
  6. Per consumir al bar, hi haurà unes tanques per marcar la direcció. S’entrarà per un cantó, us posareu gel hidroalcohòlic, es demanarà i es pagarà i s’agafarà el tiquet. Es sortirà per l’altre cantó amb la consumició. Per anar al bar s’ha d’anar amb mascareta.
  7. Per l’espectacle del divendres a la tarda, tindrem les cadires amb una separació de 2 metres. Podreu unir-les per estar amb els vostres fills/es i per grups familiars, però no es podran fer grups grans.
  8. Al vespre, per la botifarrada i per la Nit Caribenya hi haurà taules que podreu agafar per nuclis familiars però separant-les de les altres. El ball serà en línia per tant tothom haurà de guardar les distàncies de seguretat. A la 1:00 de la matinada s’acabarà la festa.
  9. Dissabte trobareu les taules parades per grups familiars ja que la gent s’ha apuntat al sopar per grups. No es podran moure les taules de com les trobareu posades. Si us cal fer subgrups, truqueu al telèfon de les comandes i especifiqueu amb qui voleu estar. El ball de nit també s’haurà de fer amb prudència. No passa res que es balli amb la parella però eviteu ballar prop de gent que no coneixeu. A la 1:00 de la matinada s’acabarà la festa.
  10. Diumenge al matí, farem la festa infantil amb jocs d’aigua i festa de l’escuma. Aquesta és la més segura doncs el sabó mata el virus!!!

 

Recordeu que si som prudents podem gaudir de la festa i recordar-la com una excepció a les nostres vides.

DE TOTES I TOTS DEPÈN QUE TOT SURTI BÉ I HO POGUEM CELEBRAR! 

 

#juntsmillorem #festamajorcanetdefals

Quin cost té:

Segons l'activitat

Adreça:

Canet de Fals - Davant del Local Social Municipal

Darrera actualització: 22.07.2020 | 15:37