CONCERT CICLE FESTIU DE MÚSICA I ROMÀNIC 2022

Diumenge, 19 de juny de 2022 de 18.30 h a 20.30 h

Aquest any 2022, s'inicia un nou cicle de Música i Romànic, és tracta del 12è Cicle de concerts de Música i Romànic que organitza l’entitat dels Amics de l’Art Romànic del Bages. El cicle consta de 4 concerts que tenen lloc en diferents esglésies romàniques o indrets medievals de la nostra comarca bagenca, i que aquest any, per primera vegada, inclou una de les actuacions al municipi de Fonollosa.

Per a l’assistència al concerts caldrà inscripció prèvia a partir del dilluns dia 25 d’abril, al correu de l’entitat: aarb@aarb.cat

Es tancarà la inscripció dos dies abans del concert. Places limitades segons aforament. El pagament de l’aportació al concert, s’efectuarà en el mateix indret abans de cada concert

L'actuació corresponent al municipi de Fonollosa és la següent:

Visita guiada pel conjunt monumental de Les Torres de Fals a càrrec de Francesc Villega on s'inclou un tast de vins D.O. Pla de Bages “Més que Paraules”.

A continuació, Robert Santamaria & Ensemble Spatium “Jaume I, amb Música de Fets i Llegendes”. 

  • La història i les llegendes sobre la vida d’aquest monarca medieval s’entrellacen, tot recordant també coetanis menys afortunats com els càtars i regnes andalusins. En aquest treball Santamaria s’ha envoltat de músics exquisits i la veu de Marta Segura, d’Amarok.

 

 

#juntsmillorem

Quin cost té:

Socis AARB i acompanyants: 13€ - No socis AARB: 15€

Adreça:

Torres de Fals

Darrera actualització: 25.04.2022 | 15:51

Imatges