CONCERT AJORNAT - VESPRADES SOTA L'ALZINA AMB THE PENGUINS

Diumenge, 24 de juliol de 2022 de 19.30 h a 21.00 h

Per respecte i estima a la terra, la comissió de Vesprades sota l'Alzina ha decidit ajornar els concerts previstos pels dies 23 i 24 de juliol.

Les altes temperatures i la situació de perill d'incendi forestal fan prioritzar el respecte cap al bosc i el seu entorn davant els concerts programats. Per aquest motiu queden ajornats fins al setembre, on preparen una jornada diferent i única que realçarà com mai l'essència de les Vesprades que van començar fa 15 anys.

Organitza: ACR de Fonollosa i Vesprades

THE PENGUINS.

la banda de música jamaicana coneguda pel projecte familiar Reggae per Xics, presenta el seu quart disc, Herois de cartró. El grup de Sant Feliu de Llobregat, format per 10 músics, dobla l’aposta i recupera el projecte dirigit al públic adult, en el seu disc més personal on per primer cop canten en català. El treball inclou 11 temes propis on la banda continua reivindicant els ritmes jamaicans alhora que explora una sonoritat més pop.

 

AFORAMENT LIMITAT (Entrades no numerades)

Obertura de portes: 18h (amb opció de berenar-sopar a l’Espai gastronòmic de l’Era; imprescindible comprar l’entrada anticipada amb TIQUET SARRONET inclòs).

Hora concert: 19:30h

Entrada anticipada: 15€

Entrada infantil (de 3 a 12 anys): 13€

Tiquet sarronet (sopar + entrada): 23€

Tiquet sarronet infantil (sopar + entrada): 21€

QUÈ INCLOU EL TIQUET SARRONET?

3 mini entrepans de formatge, pernil salat i llonganissa, 1 peça de fruita i 1 beguda.

 

Compra d'entrades a www.vesprades.cat

Darrera actualització: 21.07.2022 | 13:16