AJUDES A LES PERSONES TREBALLADORES AUTÒNOMES I EMPRESES DE FONOLLOSA, QUE S’HAN VIST AFECTADES ECONÒMICAMENT PER LES CONSEQÜÈNCIES DEL COVID-19

La situació d’emergència en la que estem immersos ens obliga a prendre mesures excepcionals per tal de poder reactivar l’economia local. Per aquest motiu l'Ajuntament de Fonollosa ha aprovat, dins el PLA DE REACTIVACIÓ SOCIAL I ECONÒMICA, una línia d’ajuts directes a autònoms i comerços al nostre municipi, per tal de poder ajudar econòmicament aquells agents econòmics que pateixen la situació derivada de la pandèmia del Covid-19 i el posterior estat d’alarma. Les ajudes són d'un mínim de 200 € i un màxim de 500 €, i l'ajuntament hi ha destinat una partida total de 15.000 €.

TERMINI PER PRESENTAR SOL·LICITUDS: del 27 de juliol al 7 d'agost de 2020.

Qui pot sol·licitar-ho:

Poden ser persones beneficiàries d’aquest ajut les persones treballadores autònomes, persona física, empreses, empadronades a Fonollosa i donades d’alta com a treballadors/es autònoms/es i empreses al Règim Especial del Treball Autònom de la Seguretat Social (RETA) o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, amb centre de treball o activitat a Fonollosa, que reuneixin els requisits de l’apartat 4 d’aquetes bases.

Canals de tramitació:

Darrera actualització: 04.11.2020 | 15:28