Gran afluència de veïns a la sortida al Delte de l'Ebre

Divendres, 24 d'abril de 2015 a les 00:00
Excursió al Delta de l'Ebre

87 persones del Casal de la Gent Gran d'excursió al Delta de l'Ebre.

El passat dilluns 20 d’abril, 87 persones dels casals de la gent gran de Fonollosa i Rajadell van participar a l’excursió organitzada al Delta de l’Ebre. Va fer un dia esplèndid, amb un sol que va acompanyar durant tota la jornada.

Vam sortir de Fonollosa a les 7 del matí, amb un autobús de dos pisos, i vam parar a recollir gent a Canet i Fals. Al matí vam realitzar un creuer amb vaixell fins a la desembocadura del riu al mar, on vam poder gaudir del paisatge i la fauna de l’entorn. El dinar es va fer al restaurant Tramontano, on van servir dues delicioses paelles per mig centenar de persones cada una. A la tarda vam poder passejar per la llacuna de l’Encanyissada i gaudir de les vistes des de les torres d’observació d’aus aquàtiques. La tornada a casa la vam fer a quarts de 10 del vespre, després d’una dia molt complert.

El viatge va estar subvencionat pels Ajuntaments de Fonollosa i Rajadell, els quals van assumir una part important del cost de l’autobús. L’excursió s’emmarca dins el programa d’activitats que s’impulsen des de la Dinamització de la Gent Gran dels ajuntaments.
 

Darrera actualització: 28.04.2017 | 13:03