CONCERT AJORNAT - VESPRADES SOTA L'ALZINA AMB OBESES

Dissabte, 23 de juliol de 2022 de 22.00 h a 23.59 h

Per respecte i estima a la terra, la comissió de Vesprades sota l'Alzina ha decidit ajornar els concerts previstos pels dies 23 i 24 de juliol.

Les altes temperatures i la situació de perill d'incendi forestal fan prioritzar el respecte cap al bosc i el seu entorn davant els concerts programats. Per aquest motiu queden ajornats fins al setembre, on preparen una jornada diferent i única que realçarà com mai l'essència de les Vesprades que van començar fa 15 anys.

Organitza: ACR de Fonollosa i Vesprades

 

OBESES:

La seva eclèctica proposta musical, única, valenta i molt personal, és totalment atípica i pot abraçar diversos gèneres en perfecta harmonia: des del rock dur fins a la sardana i l’havanera, passant per la simfonia clàssica, les fugues corals, la rumba o el gypsy-jazz. L’oferta d’Obeses no deixa ningú indiferent i suscita adhesions incondicionals o rebuig frontal. És el preu de l’originalitat i la llibertat artística.

 

AFORAMENT LIMITAT (Entrades no numerades)

Obertura de portes: 20:30h (amb opció de sopar a l’Espai gastronòmic de l’Era; imprescindible comprar l’entrada anticipada amb TIQUET SARRÓ inclòs).

Hora concert: 22h

Entrada anticipada: 20€

Entrada infantil (de 5 a 12 anys): 18€

Tiquet sarronet (sopar + entrada): 35€

Tiquet sarronet infantil (sopar + entrada): 33€

QUÈ INCLOU EL TIQUET SARRÓ?

Sopar servit per MengemBages amb productes locals i ecològics (variat d’embotits i formatge de cabra, un panet de llavors i un panet blanc, un tall de coca farcida de xocolata, una peça de fruita de temporada i una beguda a escollir)

 

Compra d'entrades a www.vesprades.cat

Darrera actualització: 21.07.2022 | 13:16