L’Escola de Fonollosa inicia la celebració dels 50 anys amb un concert amb 90 músics

Dimarts, 29 de maig de 2018 a les 00:00

Serà aquest diumenge 3 de juny a la tarda, a la Fàbrica de Fonollosa.

L’Escola de Fonollosa iniciarà els actes de celebració dels seus 50 anys amb un concert aquest proper diumenge 3 de juny, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Fàbrica de Fonollosa. L’acte comptarà amb la participació d’uns 90 músics, i es dividirà en dues parts: en primer lloc hi haurà l’actuació dels nens i nens de cicle mitjà, que cantaran acompanyats pels professors d’instrument actuals.

La segona part, i just després dels parlaments institucionals i d’alumnes, anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Fonollosa, una formació amb una cinquantena d’exalumnes o persones vinculades al centre educatiu, creada especialment per a l’ocasió (aquesta experiència ja es va portar a terme en un concert fa dos anys, quan va néixer l’associació d’Amics i Amigues de l’Escola de Fonollosa). La Simfònica estarà dirigida per alguns dels directors històrics i actuals de l’orquestra de l’escola, com són en Jaume Serra, el Xalom Cucurella i el Nil Buxó.

L’entrada és voluntària, i els diners que es recaptin aniran destinats al fons social “Per la meva Escola”, que atorga anualment beques als alumnes que ho necessiten per a poder mantenir la seva participació en el projecte de música, plàstica i teatre.

Per a assistir al concert es demana reservar les entrades per tal de poder fer una bona previsió de l’assistència. Heu de trucar als telèfons 646098253 (Nèlia), 609703734 (Meritxell), o enviar un correu electrònic a: amicsiamiguesfonollosa@gmail.com

Darrera actualització: 29.05.2018 | 23:16