L'ajuntament convoca l’arrendament de la casa de les antigues escoles de Camps

Dimecres, 11 de juliol de 2018 a les 00:00

L’habitatge de propietat municipal té 75,8 m2 i s’obre a una convocatòria pública per a l’adjudicació de 3 anys, amb possibilitat de pròrroga.

L’ajuntament de Fonollosa ha aprovat les bases per a la licitació del contracte d’arrendament de l’habitatge ubicat a les antigues escoles de Camps, i ha obert el període per què totes les persones interessades puguin presentar la seva candidatura. La valoració i selecció es farà d’acord als criteris objectius establerts en les bases, on es prioritzen aquells de caràcter i necessitat social, però també aquelles propostes que aportin un valor afegit al poble i al conjunt del municipi.

L’arrendament s’estableix per un període inicial de 3 anys, amb opció d’una pròrroga pel mateix termini, i l’adjudicatari haurà d’abonar l’import de 200€ menuals en concepte de lloguer.

L’habitatge té una superfície útil de 75,81 m2, i disposa dels següents espais: una sala d’estar –menjador amb llar de foc, 3 habitacions, 1 cuina, un bany i tres petits espais d’emmagatzematge.

L’ajuntament, durant l’any 2016, va realitzar obres de remodelació a l’habitatge, però el contracte estableix que es pugui arribar a un acord per finançar amb l’arrendatari altres petites actuacions que convinguin.

Les persones interessades poden presentar les seves propostes fins el 13 d’agost, omplint el model de sol·licitud específic que podeu trobar publicat a l’E-Tauler o al Perfil del Contractant. És molt important llegir amb atenció les bases per assegurar que es compleixen tots els requisits per a optar a l’arrendament. Per qualsevol dubte, us podeu dirigir a l’àrea de serveis a les persones de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 11.07.2018 | 12:47