Joaquim Busom, nou regidor de Junts-ERC al Govern de l’ajuntament de Fonollosa

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 00:00

Assumeix les regidories de Cultura, Governació, Manteniment i Via Pública.

Joaquim Busom i Garcia ha pres possessió aquest dijous 7 de juny del càrrec de regidor de l’ajuntament de Fonollosa pel grup de Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa - Esquerra Republicana de Catalunya (Junts-ERC). S’integra al Govern municipal assumint les regidories de Cultura, Governació, i Manteniment i via pública, i també la 3a tinença d’Alcaldia.

 

Busom accedeix al càrrec després de la renúncia de Francisco Vizcaino, qui havia ocupat durant els tres primers anys de legislatura les regidories d’administració i governació, i manteniment i via pública. Per a complementar els canvis organitzatius, s’afegeix Patrimoni a la regidoria de Turisme (que continua portant Montserrat Serra, que deixa de tenir les competències en Cultura) i la d’Administració (fins ara junta amb Governació), passa a mans d’Alcaldia.

 

Amb aquesta remodelació de tasques s’enforteix i consolida el Govern municipal de Junts-ERC per a encarar els reptes del darrer any de mandat, i continuar treballant i fent realitat els projectes, tant els que ja estan engegats, com els que van més enllà de la present legislatura.

 

Joaquim Busom i Garcia

Té 66 anys, i és veí de Fals. Metge de l’ABS St. Joan de Vilatorrada fins fa un any; actualment, està jubilat.

 

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, i Diplomat en Salut Pública, va ser promotor de la creació de l’ABS de St. Joan, el qual va encapçalar com a Director durant 17 anys. Va ser President de l’Associació de Veïns i Veïnes de Fals.

Darrera actualització: 07.06.2018 | 19:58