Inscripcions obertes al Casal d'Estiu intermunicipal.

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 00:00

"Posa't en forma!", és la proposta per aquest estiu del casal d'estiu intermunicipal de Fonollosa, Aguilar de Segarra i Rajadell. Les inscripcions es poden fer fins el 15 de juny, als tres ajuntaments.

Ja s'han obert les inscripcions al casal d'estiu intermunicipal, que enguany girarà al voltant de l'eix d'animació: Posa't en forma. Organitzat per Ai Carai!, començarà el 25 de juny i s'allargarà fins el 7 de setembre. La inscripció es pot realitzar per setmanes, i teniu temps fins el 15 de juny presentant la sol·licud que us podeu descarregar aquí al web, a qualsevol dels tres ajuntaments.

L'espai on es realitzaran les activitats és el local social d'Aguilar de Segarra, combinant amb la piscina municipal. S'ofereix servei de dinars, i s'han programat diverses excursions, gimcanes i acampades.

 

Per ampliar la informació, i descarregar-vos la sol·licitud d'inscripció, ho podeu fer als arxius de la banda dreta.

 

Dates: del 25 de juny al 3 d’agost i del 3 al 7 de setembre, 7 setmanes.

Lloc: Aguilar de Segarra.

Horari: 8:45 a 13:00/ 14:30 si es queden a dinar.

Edats: de P-3 a 6è d’EP.

Els nens/es de 1r a 4t de la ESO que hagin participat del casal en dels darrers anys i que vulguin venir a fer de premonitors, podran participar aportant el 50% del preu del casal.

Eix d’animació: Esports, danses i jocs per activar el nostre cos i posar-lo en forma. Manualitats i jocs d’habilitat per activar el nostre enginy i la nostra creativitat. Temes transversals a totes les dinàmiques: la gestió de les emocions i la creativitat.

Metodologia: combinar activitats de psicomotricitat fina i gruixuda. La motricitat fina es refereix a tasques petites i delicades que es poden fer amb els dits o amb músculs facials, com ara agafar, parlar, pintar, fer la pinça amb els dits de les mans... La motricitat gruixuda són els grans moviments del cos, com córrer, saltar..., i es desenvolupa del cap fins als peus.

Organització de l’espai: Com aquests darrers anys, dividirem d’espai per racons, permetent i facilitant el joc lliure: Racó de les joguines, de les disfresses, del maquillatge, de la lectura, del joc de taula, del ball i de les manualitats.

Grups: Els infants es dividiran en grups. Petits: P-3 a P-5 Mitjans: 1r a 3r d’EP Grans: 4t a 6è d’EP

Preus: 45€/ setmana. Segon fill 40€/setmana.

Família nombrosa: 5% de descompte sobre el preu final.

Les inscripcions finalitzaran el dia 15 de juny.

Planificarem les setmanes en base a les edats de nens i nenes que s’apuntin. El grup dels grans tindran els esports con a base de les seves activitats, incloent-hi la dansa esportiva (zumba).

 

Fonollosa, maig de 2018 

 

Darrera actualització: 22.05.2018 | 16:58