Inspecció tècnica de maquinària agrícola i ciclomotors de dues rodes

Dijous, 27 de setembre de 2018 a les 00:00

La unitat mòbil es desplaçarà al municipi de Fonollosa del 15 al 17 d'octubre. Cal demanar hora trucant a les oficines municipals.

Benvolgudes veïnes i veïns,

 

Com ja és habitual, està previst que una estació mòbil d’I.T.V. es desplaci al nostre municipi els següents dies i hores:

-FONOLLOSA.

                            15 i 16 d’octubre al Camp de Futbol

                          Hora: de 9 a 13:00 h.

-FALS.            

                            17 d’octubre  a la Torra

                          Hora: de 9 a 13:00 h.

Les persones interessades a passar la revisió, han de trucar per demanar hora a l’Ajuntament  al telèfon 93.836.60.05

 

Tot i que inicialment Applus ens va comunicar que les inspeccions es realitzarien a mitjans de novembre, al ser conscients de la problemàtica que això comportava (al caducar la majoria de les revisions ara a finals de setembre), des de l’ajuntament ens vam posar en contacte amb l’empresa i diversos departaments de la Generalitat. Les gestions han donat fruit en l’avançament d’un mes de la data inicialment prevista. Malgrat tot, i conscients que això suposa una demora que provoca que alguns vehicles quedin en situació d’ITV caducada, l’empresa s’ha compromès a emetre un certificat justificatiu que es podria presentar davant de qualsevol problemàtica amb els Mossos o similar. Per tant, un cop hagueu trucat a l’ajuntament i tingueu l’hora, cal que us poseu en contacte amb el responsable de l’empresa Applus, Carles Escobar (977 29 07 68) i, indicant la matrícula i un correu electrònic, us farà arribar el certificat justificatiu.  

 

Segons la normativa vigent, la primera inspecció dels vehicles agrícoles s’ha de fer quan compleixin vuit anys des de la data de matriculació. Posteriorment, les inspeccions són cada dos anys, fins als setze anys d’antiguitat. A partir dels setze anys, les inspeccions s’han de fer cada any. L’antiguitat del vehicle es compta sempre des de la data de la seva primera matriculació.

Per poder efectuar la inspecció és necessari portar la FITXA TÈCNICA DEL VEHICLE I EL PERMÍS DE CIRCULACIÓ.

 

TARIFES: Tractor 36,66€  /  Remolc 10,86€  /  Ciclomotor 21.21€  /Maquinària obres i Serveis 39.50€  

 

Fonollosa, 27 de setembre de 2018

 

L’alcalde,

Eloi Hernàndez i Mosella

Darrera actualització: 27.09.2018 | 14:49