Comunicació del CatSalut: Implantació de l’horari de finalització del funcionament del CAP St Joan de Vilatorrada a les 20h

Dimecres, 9 de gener de 2019 a les 00:00

Benvolguts, benvolgudes,

A partir de l’1 de gener ha entrat en vigor la Instrucció 07/2018 del Servei Català de la Salut d’implantació de l’horari de tancament, a les 20 hores, dels Equips d’Atenció Primària (EAP) i dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), que us adjuntem en aquest correu.

D’acord amb el Departament de Salut, atenent a criteris d’homogeneïtat d’horaris i d’ordenació de cartera de serveis a tot Catalunya i amb la finalitat de millorar la equitat territorial, com també de millorar les condicions i la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals dels Equips d’Atenció Primària (EAP) i dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), el Servei Català de la Salut unificaran el seu horari de funcionament fins a les 20 hores a tots els centres.

Per fer efectiva la implementació d’aquesta instrucció l’obertura dels punts d’Atenció Continuada i Urgent de l’Atenció Primària s’avançarà a les 8 del vespre.

Des de la gerència de la Regió vetllarem per tal que les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tota la Catalunya Central portin a terme les actuacions necessàries per adequar-se al nou horari que es farà efectiu a partir del dia 14 de gener.

Aquestes actuacions sempre tindran en compte el respecte a l’autonomia de gestió dels centres tot garantint a la ciutadania una atenció sanitària de qualitat i que disposi d’informació actualitzada.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment sobre aquesta qüestió.

 

Núria Puig Roses

Gerent

Regió sanitària Catalunya Central

 

Servei català de la Salut

Muralla del Carme, 7, 2 | 08241 Manresa | Tel. 93 872 45 28

npuig@catsalut.cat wwwcatsalut.gencat.cat/catsalut

Darrera actualització: 09.01.2019 | 12:50

Imatges

Implantació de l’horari de finalització del funcionament del CAP St Joan de Vilatorrada a les 20h